KASVOHOIDOT

Alla näet listauksen kaikista kasvohoidoistamme. Kosmetologi valitsee tuotteet yksilöllisesti aina ihon kunnon mukaan.

Hyvän olon kasvohoito 1h 30min 85 €
Kokonaisvaltainen hoito, kaikille ihotyypeille, ihonpuhdistuksella ja hieronnalla. Tuotteet valitaan ihon kunnon ja tarpeen mukaan.

Fresh up 30min 30 €
Nopea ja tehokas pikakasvohoito kaikille ihotyypeille. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan ja naamion.

Nuoren ihon kasvohoito 10–16 v – sis. ihonpuhdistuksen 1h 65 €
Sopii ensimmäiseksi kasvohoidoksi ihonhoidosta kiinnostuneelle nuorelle. Hoito sisältää kuorinnan, ihon höyrytyksen, kevyen ihonpuhdistuksen sekä ihonhoidon ohjausta. Hoidossa käytetään nuoren iholle sopivia tuotteita.

Silmänympäryshoito kasvohoidon tai kestovärjäyksen yhteydessä 15min 20 €
Hetkessä virkistävä pika-apu väsyneen silmänympärysihon kiinteyttämiseen ja ryhdistämiseen.

Darphin-kauneusohjelmat

Salli itsellesi kauneuden ja hyvänolon hoitonautinto, jonka korkealuokkaisilla, eteerisiin öljyihin pohjautuvilla Darphin-hoitotuotteilla ja erityisillä hieronta- ja ihonhoitotekniikoilla saavutamme jokaiselle yksilöidyt hoitotulokset. Jokainen hoitonautinto pohjautuu huolelliseen ja tarkkaan ihon kuntokartoitukseen, jonka pohjalta kosmetologi toteuttaa Sinulle ihosi tarpeita ja toiveitasi vastaavan hoidon.

Ultimate uplift – kokonaisvaltaisesti kohottava 1h 89 €
Nautinnollinen pako ikääntymisen tuomista merkeistä. Kasvohoito täyttää näkyvästi juonteet sekä parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta. Hoito jättää ihon sileäksi, säteileväksi ja kohottaa kasvonpiirteet ryhdikkääksi. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja öljyeliksiirin, kolmivaiheisen hieronnan sekä naamion.

Exquisate at any age – kiinteyttävä ja silottava 1h 89 €
Ikääntymisen merkkejä häivyttävä, kiinteyttävä ja ihoa silottava hoitonautinto. Kasvohoito saa ihon hehkumaan elinvoimaa ja iätöntä kauneutta. Hoito tekee ihosta joustavan ja kimmoisan, sekä poistaa iholta väsymyksen merkit. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja öljyeliksiirin, kolmivaiheisen hieronnan sekä naamion.

Sensitive to sublime – syvätehoisesti rauhoittava 1h 78 €
Tehokkaasti rauhoittava, hellivä ja hemmotteleva herkän ihon hoitonautinto. Kasvohoito vahvistaa ja kosteuttaa herkkää, arkaa ja helposti reagoivaa ihoa pitkäkestoisesti sekä vähentää välittömästi ihon punoittelua. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja öljyeliksiirin, kolmivaiheisen hieronnan sekä naamion.

Immersive experience – intensiivisesti kosteuttava 1h 78 €
Välittömästi ja pitkäkestoisesti kosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Poistaa nopeasti iholta kuivuudesta johtuvan kiristelevän ja karhean tunteen. Kasvohoito hyväilee ihoa kosteuttaen, pehmittäen ja palauttaen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja öljyeliksiirin, kolmivaiheisen hieronnan sekä naamion.

Perfectly radiant – heleyttävä ja väsymyksen merkit poistava 1h 78 €
Kasvohoito poistaa väsymyksen merkit ja palauttaa ihon hehkeän värin. Hoito täydentää ihon vitamiinivarastoja ja lataa iholle pitkäkestoista ja virkistävää energiaa seitsemän eteerisen öljyn voimalla. Kosteuttava ja ainutlaatuisen raikas kasvohoito tuo iholle välitöntä hehkua, kirkkautta ja hyvinvointia. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja öljyeliksiirin, kolmivaiheisen hieronnan sekä naamion.

Serene aromatic detox – stressiä lievittävä 1h 78 €
Syvätehoinen, aromaterapeuttinen Detox kasvohoito rauhoittaa ja tasapainottaa unen puutteen, päivittäisen kiireen ja stressin kuormittamaa ihoa. Hoito uudistaa ja ravitsee ihon tehden siitä pehmeän, kirkkaan ja vastustuskykyisen sekä tasapainottaen ihon ja mielen. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja öljyeliksiirin, kolmivaiheisen hieronnan sekä naamion.

Absolute pureness – epäpuhtaalle iholle, sis. ihonpuhdistus 1h 65 €
Kasvohoito epäpuhtaalle, väsyneelle, tukkoiselle, stressaantuneelle ja huonosti toimivalle iholle. Hoito syväpuhdistaa ja kirkastaa ihon, tuo iholle lisää kosteutta ja tasapainottaa liiallista talineritystä. Tuloksena puhtaan raikas, virkistynyt ja mattapintainen iho. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, öljyeliksiirin sekä naamion.

Institute peeling –kasvipohjainen biokemiallinen kuorintahoito 30min 30 €
Biokemiallinen hapotuskuorinta uudistaa luonnollisesti, hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon ylintä kerrosta sekä kiihdyttää ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Voidaan ottaa myös sarjana. Sis. pintapuhdistus, tehokuorinta sekä lopuksi iholle jätettävä naamio tai hoitovoide.

Darphin-kasvohoidot miehille

Exquisate at any age – kiinteyttävä ja silottava 1h 89 €
Ikääntymisen merkkejä häivyttävä, kiinteyttävä ja silottava kasvohoito miehille. Kasvohoito tehdään asiakkaan ihon kunnon ja tarpeen mukaisilla tuotteilla. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja öljyeliksiirin, kolmivaiheisen hieronnan sekä naamion.

Pure balancing – puhdistava ja tasapainottava 1h 78 €
Kasvohoito epäpuhtaalle, väsyneelle, tukkoiselle, stressaantuneelle ja huonosti toimivalle iholle. Hoito syväpuhdistaa ja kirkastaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihon. Tuloksena puhtaanraikas, virkistynyt ja mattapintainen iho. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja öljyeliksiirin, kolmivaiheisen hieronnan sekä naamion.

Phytomer-kasvohoidot

PHYTOMER vastaa kaikkiin ihon vaatimuksiin ajan merkkien häivyttämiseksi tehokkaiden merellisten vaikuttavien aineiden ja innovatiivisten hierontojen avulla. Phytomer -kasvohoitojen avainvaiheet ovat kuorinta, syväpuhdistus, ihonpuhdistus tai kasvohieronta, hoidon tavoitteen mukainen seerumi, erikoiskasvonaamio, käsien hieronta ja lopuksi ihotyypin mukaiset hoitovoiteet.

Soin pionnier XMF – ihon nuorekkuuden palauttava 1h 30min 103 €
Erityinen kasvohieronta ja erittäin tehokas hoito tekee ihosta välittömästi nuorekkaamman näköisen. Tehokkain hoito ikääntymisen merkkien korjaamiseen, kiinteyttää, silottaa ja palauttaa ihon hehkun. Hoidossa kiinnitetään huomiota myös huuliin, erityinen huulinaamio ravitsee ja lisää huulten luonnollisen kaunista täyteläisyyttä. Hoidon aluksi tehdään selän rentouttava hieronta sekä selälle laitetaan merimutanaamio vaikuttamaan kasvohoidon ajaksi. HUOM. merimutakäsittely ei sovi jodiallergiselle eikä henkilöille, joilla on kilpirauhasen liika/vajaatoimintaa. Tällöin voimme korvata selkähoidon pidemmällä kasvo- ja hartiaseudun hieronnalla.

Intention Jeunesse – juonteita korjaava, kiinteyttävä 1h 78 €
Kolmivaiheinen hoito uudistaa ihoa, täyttää juonteita ja lisää ihon kiinteyttä. Yhden hoidon jälkeen juonteet ovat silminnähden matalammat ja iho tuntuu kiinteämmältä.

Oligoforce Lumiére – ihon sävy, pigmenttimuutokset, juonteet 1h 78 €
Kokonaisvaltainen anti-ageing-hoito, joka kirkastaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja silottaa juonteita. Tekee ihosta uskomattoman pehmeän tuntuisen. Hoidon ytimessä tehokas 20% glykolihappokuorinta.

Citadine – kaupunki iholle kosteuttava ja kirkastava 1h 78 €
Väsyneelle ja epätasaisen sävyiselle kaupunki-iholle kehitetty erikoishoito kosteuttaa, vähentää väsymyksen merkkejä, tasoittaa ihon sävyä ja palauttaa ihon raikkauden. Sopii kaikille ihotyypeille.

Hydra blue – ihon kosteudella täyttävä 1h 78 €
Sukella kosteuttavaan kylpyyn. Tulokset ovat välittömät: ihon pehmeys ja kirkkaus palautuvat, iho on täytetty kosteudella ja levänneen näköinen.

Douceur marine – rauhoittava ja vahvistava 1h 78 €
Pehmentävä ja vahvistava hoito herkälle ja punoitukseen taipuvalle iholle. Hemmotteleva hoito pehmentää ihoa, lisää sen puolustuskykyä, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Acnipur ihonpuhdistus –epäpuhtaalle iholle 1h 65 €
Syväpuhdistava ja iholle mattapinnan tuova hoito on todistetusti tehokas epäpuhtauksia ja tulehduksia vastaan ja tekee ihosta silminnähden terveemmän ja puhtaamman näköisen. Sisältää höyrytyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Miesten kasvohoito – kaikille ihotyypeille, tehokas ja rentouttava 78 €
Tervetuloa miesten maailmaan. Kosmetologi räätälöi sinun ihotyypillesi sopivan erikoishoidon.

Silmänympäryshoito Perfect recard – kirkastava ja silottava 30min 35 €
Kokonaisvaltainen hoito palauttaa nuorekkuuden silmänympärysiholle. Silottaa ja tekee silmänympärysihosta levänneen näköisen.

Selän merimutakäsittely hoidon yhteydessä – detoxoiva, syvärentouttava 15 €
Syvärentouttava hoito jonka voit valita minkä tahansa kasvohoidon yhteyteen. Hoito aloitetaan selän rentouttavalla hieronnalla ja selän alle laitetaan merimutahaude, jonka aktiivinen luonnollinen koostumus poistaa kuonaa ja ylimääräisiä nesteitä, energisoi ja rentouttaa jännittyneitä alueita. Huom. hoito ei sovellu jodiallergikoille eikä henkilöille joilla on kilpirauhasen vajaa-tai liikatoimintaa.

Laitehoidot kasvoille

Hoidon turvallisuuden varmistamiseksi, asiakkaan terveydentila selvitetään ennen hoidon aloittamista.

Timanttikuorinta – kirkastava 1h 65 €
Timanttihionta on hoito, jossa ihon pintaa kuoritaan mekaanisesti. Hoito poistaa kuolleita ihosoluja, stimuloi verenkiertoa ja edistää kollageenin sekä elastiinin muodostumista. Ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen ihoon helpottuu. Timanttihionnalla voidaan sarjahoitona haalentaa myös mm. aknearpia. Hoito on täysin kivuton ja se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, timanttihionnan ja naamion.

Ultraäänikasvohoito – vahvistava, kosteuttava 1h 65 €
Ultraääni vaikuttaa mikrohieronnan tavoin kudoksessa. Hoidon avulla saadaan aktiiviaineet kulkeutumaan tehokkaasti ihon syvimpiin kerroksiin. Erittäin miellyttävät ultraäänihoidot sopivat kaikille ihotyypeille, Tulokset näkyvät välittömästi. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänihoidon ja naamion.

Akneihonhoito – tulehdusta rauhoittava 45min 50 €
Kaiken ikäisille sopiva hoito rauhoittaa tulehdusta ja tasoittaa ihon sävyä. Sis. pintapuhdistuksen, kasvojen käsittelyn stimulaatiovirralla sekä hoitovoiteet.

Couperosaihonhoito – tasoittaa ihonsävyä 45min 50 €
Kaikenikäisille ja jokaiselle ihotyypille sopiva hoito vähentää punoitusta, supistaa pintaverisuonia ja tasoittaa ihon sävyä. Sis. pintapuhdistuksen, kasvojen käsittelyn stimulaatiovirralla sekä hoitovoiteet.

Silmänympäryshoito – turvotus, juonteet, kiinteys 35min 39 €
Poistaa silmänympärysiholle kertynyttä nestettä (silmäpussit), tasoittaa juonteita ja kiinteyttää hellävaraisesti herkkää silmänympäryksen ihoa.

Silmänympäryshoito toisen hoidon yhteydessä 25 €

Neulaton mesoterapia -tehoaineiden imeytys ihoon ilman neuloja 1h 15min 78 €
Kasvohoito, jossa imeytetään ultraäänen ja elektroporaation yhdistelmänä tehosteaineita ihoon ilman neuloja. Hoito on hellävarainen mutta tehokas. Suositellaan aikuisemmalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoaineiden imeyttämisen ja kiinteyttävän naamion. Hoito suositellaan otettavaksi 5-6 kerran sarjana, 2x/viikko.

Veitsetön kasvojen kohotus –kasvojen lihasstimulaatio ja tehoaineinen imeytys 1h 15min 89 €
Hoito perustuu ihon laadun parantamiseen ja kasvojen ilmeen kirkastamiseen stimulaatiovirran avulla sekä juonteiden tasoittamiseen yhdistelmähoidon avulla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen lihasstimulaation, tehosteaineiden imeyttämisen ja kiinteyttävän naamion. Hoito suositellaan otettavaksi 5 kerran sarjana 1krt/2vko.

RIPSET JA KULMAT

Ripsien & kulmien värjäys sekä siistiminen 29 €
Hoidon yhteydessä 21 €
Ripsien värjäys 19 €
Hoidon yhteydessä 15 €
Kulmakarvojen värjäys sekä siistiminen 19 €
Hoidon yhteydessä 15 €
Kulmien muotoilu 14 €
Hoidon yhteydessä 10 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys 67 €
Ripsien kestotaivutus ja ripsien ja kulmien värjäys 80 €

Huom. emme tee ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä tai ripsien taivutuksia alle 16-vuotiaille.

JALKAHOIDOT

Jalkahoito hieronnalla tai lakkauksella 1h 63 €
Sis. kylvyn jaloille, kovettumien poiston ja raspauksen, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä valintasi mukaan hieronnan tai varpaankynsien lakkauksen. Halutessasi saat jalkahoidon aikana nauttia teetä tai kahvia.

Jalkahoito hieronnalla ja lakkauksella 1h 15min 68 €
Sis. kylvyn jaloille, kovettumien poiston ja raspauksen, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä varpaankynsien lakkauksen ja hieronnan. Halutessasi saat jalkahoidon aikana nauttia teetä tai kahvia.

Hemmotteleva jalkahoito 1h 30min 78 €
Sis. kylvyn jaloille, kuorinnan, kovettumien poiston ja raspauksen, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja varpaankynsien lakkauksen, naamion sekä hieronnan. Halutessasi saat jalkahoidon aikana nauttia teetä tai kahvia.

Jalkahoito geelilakkauksella 87 €

Geelilakkauksen poisto 43 €
Sis. pedikyyrin

Pedikyyri 40 €
Sis. varpaan kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, lakkauksen ja jalkavoiteen levityksen.

Varpaankynsien leikkaus 20 €

KÄDET JA KYNNET

Manikyyri 29 €
Sis. Kynsinauhojen hoidon, viilauksen, lakkauksen yhdellä värillä sekä käsivoiteen levityksen.

Manikyyri ja ranskalainen lakkaus 35 €
Sis. Kynsinauhojen hoidon, viilauksen, ranskalaisen lakkauksen sekä käsivoiteen levityksen.

Hemmotteleva käsihoito 60 €
Sis. käsikylvyn, kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, viilauksen, lakkauksen, hieronnan ja naamion.

Ranskalainen lakkaus 23 €

Värilakkaus 20 €

Geelilakkaus yksivärinen/kaksivärinen 50 €
Sis. manikyyrin, geelilakkauksen yhdellä tai kahdella värillä tai ranskalaisella lakkauksella

Geelilakkauksen poisto uusien kynsien yhteydessä 10–15 €

Geelilakkauksen poisto sis. manikyyrin 35 €

SOKEROINNIT

Karvanpoisto sokeroinnilla on luonnollista ja hellävaraista. Sokerointi on samalla myös ihoa hoitava hoito, sillä se kuorii iholta kuolleet ihosolut ja tekee ihosta entistä sileämmän tuntuisen. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle ja se voi myös heikentää karvankasvua.

Kasvot (ylähuuli) 10 €
Kasvot (ylähuuli, leuka, kulmat.) 20 €
Kainalot 20 €
Sääret 30min/45min/1h 35 €/45 €/50 €
Sääret ja reidet 1h/1h15min 55 €/60 €
Sääret, reidet ja bikiniraja 1h30min 78 €
Bikiniraja 30 €

HEMMOTTELUHOIDOT

Intialainen päähieronta 45min 35 €
Lempeä ja tehokas hoito, joka mm. elvyttää verenkiertoa ja syvärentouttaa pitkävaikutteisesti. Hoidon aikana käsitellään niska-hartiaseutu sekä pään alue asiakkaan levätessä lämpimien peittojen alla.

Kuumakivihieronta 50min 69 €
Rentoudu ja haltioidu lämpimillä basalttikivillä tehtävässä kokovartalohieronnassa.

Rentouttava selkähoito 45min 65 €
Syvärentouttava hoito aloitetaan selän kuorinnalla, rentouttavalla hieronnalla. Tämän jälkeen selän alle laitetaan merimutahaude, jonka aktiivinen luonnollinen koostumus poistaa kuonaa ja ylimääräisiä nesteitä, energisoi ja rentouttaa jännittyneitä alueita. Huom. hoito ei sovellu jodiallergikoille eikä henkilöille joilla on kilpirauhasen vajaa-tai liikatoimintaa.

Kasvohieronta 30min 30 €
Sis. pintapuhdistuksen, rentouttavan kasvohieronnan ja lopuksi hoitovoiteet kasvoille.

HYVÄOLOPAKETIT

Valitse hyväolopaketti, kun haluat hemmotella itseäsi tai ystävää. Mikäli näistä et löydä mieleistäsi, voit myös kysyä suositusta ja räätälöimme sinulle/teille sopivan hoitokokonaisuuden.

Rento olo 50min 60 €
Darphin La Parisienne -hoitokokonaisuus joka sisältää kasvohoidon pintapuhdistuksella, kuorinnalla sekä öljyeliksiirin ja naamion. Naamion vaikutuksen aikana tehdään rentouttava hieronta käsille ja jaloille.

Kevyt olo 2,5h 133 €
Sis. hemmottelevan jalkahoidon, Perfect recard silmänympäryshoidon sekä intialainen päänhieronnan.

Pirteä olo 1h 15min 84 €
Sis. manikyyrin, pedikyyrin sekä kulmakarvojen värjäys ja siistimisen.

Varaa aika kauneushoitolaan.

S-Etukortilla Bonusta jopa 5 % kaikista palveluista!