Kampaamopalvelut

Emotion Lappeenranta kampaamo

Palvemme koko perhettä kaikissa hiustenhoitoon liittyvissä asioissa. Meiltä saat hiustenleikkuut naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi teemme ammattitaidolla värjäykset, pesut, permanentit sekä kampaukset arkeen ja juhlaan.

Teemme myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä.

Varaa aika parturiin tai kampaajalle.

Kauneushoitolapalvelut

Emotion Lappeenranta kauneushoitola

Kauneushoitolan palveluvalikoimastamme löydät laajan valikoiman tehokkaita ja hemmottelevia hoitoja. Teemme kasvohoitoja, jalkahoitoja, manikyyrejä, kestovärjäyksiä, ripsien kestotaivutuksia, karvanpoistot sokerilla sekä hemmottelevia hoitoja kuten kuumakivihierontaa sekä intialaista päänhierontaa.

Kasvohoidoissa meillä on käytössä aivan ihastuttavat ranskalaiset sarjat Phytomer ja Darphin. Teemme myös tehokkaita laitehoitoja.

Phytomer on ollut merellisen bioteknologian pioneeri lähes 50 vuoden ajan ja sarjan tehoaineet tulevat pitkälti merestä. Phytomerin käsin tehtävissä ja tehokkaissa hoidoissa kosmetologi on lähellä ihoa – se yhdistää kehon ja mielen ja antaa virkistävän kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Pariisilaisen Darphin -sarjan tuotteet pohjautuvat puhtaimpien kasviuutteiden, eteeristen öljyjen sekä pitkälle viedyn huipputeknologian harmoniseen yhteisvaikutukseen. Kasvohoitojen kokonaisvaltaiset Darphin hieronta- ja ihonhoitotekniikat moninkertaistavat tuotteiden antamat hoitotulokset sekä hemmottelevat kaikkia aisteja. Tavoitteena on saavuttaa Sinulle yksilöidyt ihonhoidon huipputulokset. Aromaterapeuttisesti.

Varaa aika kauneushoitolaan.

Kauneusneuvonta

Emotion

Tarjoamme Sokoksella maksutonta kauneusneuvontaa. Voit tulla yksin tai vaikka kaveriporukalla. Varaa aika kauneusneuvontaan soittamalla myymälään tai tule käymään!